Ledenvoordelen

Als visspecialist weet jij als geen ander hoe jij jouw product moet behandelen. Dagelijks koop jij de juiste producten in, maak je de lekkerste specialiteiten en inspireer jij jouw klanten met advies op maat. Maar het runnen van een viswinkel of wagen omvat meer dan alleen het product. VNV neemt zoveel mogelijk voor jou uit handen en ondersteunt jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Benieuwd wat VNV voor jou kan betekenen? Bekijk hieronder wat wij voor jou doen.

Belangenbehartiging

Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) en Koninklijke INretail hebben hun krachten gebundeld om de belangenbehartiging in de retailsector te versterken. De visspecialisten concentreren zich op specifieke vakgerelateerde onderwerpen, terwijl INretail de algemene ondernemersthema's voor haar rekening neemt. Door deze samenwerking behartigen zij effectief de belangen van de retailsector.

Lees verder

Hygiƫnecode

De Hygiënecode voor de Visdetailhandel is in mei 2023 gelanceerd. Als lid van VNV ontvang je dit boekwerk, ter waarde van €195, eenmalig gratis. Daarnaast kan je als lid gebruik maken van gratis registratieformulieren en handige documenten, exclusief voor leden.

Lees verder

Ledennet

Leden ontvang gratis toegang tot exclusieve content via het ledennet. Belangrijke documenten, voorbeelden en informatie zijn hier te vinden. 

Log in

Ledenkorting

VNV heeft een samenwerking met verschillende partners uit de branche. Zij bieden de leden ledenvoordeel en/of ledenadvies aan. 

Lees verder

Individueel advies

VNV heeft voor haar leden meerdere specialisten tot haar beschikking. Zij geven advies op verschillende onderwerpen, ook voor jouw individuele situatie. De specialist neemt contact met je op jouw vraag of vragen te beantwoorden of juist om met elkaar te sparren. Leden van VNV kunnen nu ook juridische dienstverlening krijgen, het eerste uur gratis. Daarna tegen een speciaal tarief van € 99 per uur, exclusief reiskosten (€ 0, 40 per km) en 21% btw.

Neem contact op

VISscan

VNV neemt jou als visspecialist zoveel mogelijk uit handen en ondersteunt jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Speciaal voor onze leden hebben wij de VISscan ontwikkeld.

Lees verder

Communicatie

Leden ontvangen actuele informatie via de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Twee keer per jaar wordt een uitgave van De Visspecialist uitgebracht. Een eigen magazine met belangrijke informatie, inspiratie en advies. Ook op sociale media houden we je up to date. 

Ambassadeurs

VNV introduceert ambassadeurs. Deze voormalig ondernemers gaan de verbinding maken tussen jou als lid en de organisatie van VNV. Zij gaan bij leden op bezoek en kunnen je helpen om een antwoord of oplossing te vinden voor jouw vraagstukken of uitdagingen. Benieuwd wie dit zijn en wat ze nog meer doen?

Lees verder

Evenementen & wedstrijden

VNV organiseert landelijke en regionale bijeenkomst waar jij collega-visspecialisten ontmoet. Op deze bijeenkomsten word je geïnformeerd en geïnspireerd. Het zorgt voor een verbinding en samenwerking onder onze leden.

Bekijk de agenda

Trainingen

Samen met SVO vakopleiding food geeft VNV inhoud aan trainingen voor jou en jouw medewerkers om het vakmanschap hoog te houden. Voor nu en in de toekomst.

Lees meer

Verzekeringen

Als lid van VNV ontvang je korting op de premie van VNV Risk en VNV ZorgPortaal. Zo verdien je het lidmaatschap weer terug. 

Lees meer

Vis van de Maand promotiepakket

Iedere maand ontvang je als lid een Vis van de Maand-promotiepakket. Hiermee breng je een seizoensproduct onder de aandacht van consumenten.

Lees verder