Ondernemerszaken

banner thema online ondernemen

Bedrijfsadvies

Een uitgebreid en diepgaand adviestraject met behulp van één van de specialisten van de VNV kunnen VNV-leden voordelig afnemen. Maar ook voor juridisch advies kun je bij ons terecht. Neem contact met ons voor vragen en advies.

Lees verder

Duurzaam ondernemen

Waaraan moet je voldoen bij Single Use Plastic? Wat zijn de subsidie mogelijkheden voor duurzaam rijden? Hoe voldoe je aan de informatieplicht energiebesparing? 

Lees verder

Online ondernemen

Online veiligheid en ondernemen zijn belangrijk in deze tijd. VNV biedt verschillende tools aan waar je gratis gebruik van kan maken. Ga hiermee aan de slag. 

Lees verder

Verzekeringen

Als lid van VNV ontvang je korting op de premie van VNV Risk en VNV ZorgPortaal. Zo verdien je het lidmaatschap weer terug.

Lees verder

VISscan

VNV neemt jou als visspecialist zoveel mogelijk uit handen en ondersteunt jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Speciaal voor onze leden hebben wij de VISscan ontwikkeld. Hoe ziet deze scan eruit?

Lees verder

VIS Promotiepakket

Met ingang van 2023 wordt het Promotiepakket Vis van de Maand digitaal aangeboden en is gratis voor jou als VNV-lid! Je ontvangt het via de e-mail. Het enige dat je hoeft te doen, is printen en gebruiken.

Lees meer

Winkels: vraag & aanbod

Wil je jouw winkel/kraam/haringkar graag verkopen of verhuren? Of ben je op zoek naar een pand? Wij helpen jou graag bij het vinden van een geschikte kandidaat of object door middel van onze advertentiepagina.

Bekijk de advertenties

Ledenvoordelen

Als visspecialist weet jij als geen ander hoe jij jouw product moet behandelen. Dagelijks koop jij de juiste producten in, maak je de lekkerste specialiteiten en inspireer jij jouw klanten met advies op maat. Maar het runnen van een viswinkel of wagen omvat meer dan alleen het product. VNV neemt zoveel mogelijk voor jou uit handen en ondersteunt jou in het vak, ondernemerschap en promotie van het ambacht. Benieuwd wat VNV voor jou kan betekenen?

Lees verder