banner thema ondernemer verkoop 2

Winkels: vraag & aanbod

Wil je jouw winkel/kraam/haringkar graag verkopen of verhuren? Of ben je op zoek naar een pand? Wij helpen jou graag bij het vinden van een geschikte kandidaat of object door middel van onze advertentiepagina.

Bereik eenvoudig en snel de visbranche

Op deze pagina kun je adverteren. De kosten bedragen 75 euro exclusief BTW. Je advertentie staat 1 maand actief en 1x in de nieuwsbrief onder de aandacht gebracht. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Te koop: gevestigde viswinkel te Elburg

Ben jij op zoek naar een kans om uw eigen viswinkel te runnen? Grijp dan nu deze unieke gelegenheid! Onze goed ingeburgerde viswinkel is ter overname aangeboden en biedt een fantastische kans voor ondernemers die een passie voor vis hebben.

Locatie:

Gelegen op een strategische locatie in de enorm toeristische vesting Elburg, trekt onze viswinkel dagelijks een trouwe klantenkring aan. Met een goede zichtbaarheid en gemakkelijke toegang, is het een favoriete bestemming voor liefhebbers van verse , gebakken en gerookte vis(specialiteiten).


Kenmerken van de Winkel:

• Volledig uitgeruste winkelruimte inclusief koelvitrine, koelcel, diepvriezers, vaatwasstraat en andere benodigde apparatuur om volwaardig te kunnen draaien.
• Een kwalitatief assortiment aan vis, evenals gerelateerde producten.
• Een bekende naam en reputatie opgebouwd door jarenlange kwaliteit en service.
• Een stabiele klantenkring van zowel lokale bewoners als vele toeristen.
• Gunstige huurovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging.
• Winkel met een rokerij verleden, hierdoor verkopen wij nog steeds erg veel gerookte vis.

Contact

Neem bij interesse contact op met:

Albert Post
06-87518795
0525-655255
info@visaandebeek.nl
www.visaandebeek.nl