banner thema ondernemer verkoop 2

Winkels: vraag & aanbod

Wil je jouw winkel/kraam/haringkar graag verkopen of verhuren? Of ben je op zoek naar een pand? Wij helpen jou graag bij het vinden van een geschikte kandidaat of object door middel van onze advertentiepagina.

Bereik eenvoudig en snel de visbranche

Op deze pagina kun je adverteren. De kosten bedragen 75 euro exclusief BTW. Je advertentie staat 1 maand actief en 1x in de nieuwsbrief onder de aandacht gebracht. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Ter overname Vis Nootdorp

De winkel is gelegen in een leuk winkelcentrum met ruime gratis parkeergelegenheid. Meerdere versspecialisten zijn in de straat aanwezig en nabij de Jumbo, AH en Lidl.

Winkel en inventaris zijn in goede staat en er is geïnvesteerd in verduurzaming. Dit is een ideale winkel om te beginnen of door te groeien als visspecialist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels van de Coterlet 06-12895732. 

Visspecialisten gezocht voor nieuwe winkelcentra!

Vastgoedontwikkelaar Bun opent binnenkort twee nieuwe winkelcentra, in Almere en Kampen. Voor die winkelcentra is BUN nog op zoek naar visspecialisten die zich daar willen vestigen. BUN is ook bereid om specialisten financieel te ondersteunen als dat nodig is.

Meer informatie over voorwaarden in overleg met BUN; info@bun.nl. Bekijk de locaties in de bijlagen.